17 oktober Udaipur

7 uur weer aan het ontbijt. Het bevalt eigenlijk wel goed om vroeg te vertrekken. Zo voorkom je dat je ’s avonds nog in het donker moet rijden. Gezien het overige verkeer nogal onvoorspelbaar is rijden we toch maar liever wanneer het licht is. We rijden weer zoals altijd met Erwin en Sandra en Peter en Ilse. Gezellig voor onderweg fotomomentjes en koffie. Onze 220 werkt weer super en we kunnen dus weer lekker een Nespresso drinken onderweg. We stoppen al heel snel bij een meer om wat foto’s te maken als het Patrick opeens opvalt dat de toy aan de voorkant wel erg ver is doorgezakt. Links iets erger dan rechts maar zeker niet goed. Wouter vertrekt volgens het roadbook pas om 9 uur dus toch maar even terug naar het hotel. Wouter onder de auto en het blijkt dat het foute boel is. We zullen naar een garage moeten gaan want het chassisbevestiging van de torsiestang aan de voorkant is gescheurd. Wouter denkt dat dit gewoon een gevolg is van jarenlang dit soort ritten te rijden en zeker de Libyarally van vorig jaar heeft er behoorlijk ingehakt. Ondanks dat de auto kortgeleden helemaal is nagekeken en bij twijfel veel onderdelen zijn vervangen kan dit dus toch gebeuren. Dit was ook vooraf niet te zien volgens Wouter. Tja we hebben natuurlijk wel bijna 150.000 km op de klok en die zijn niet bepaald allemaal over glad asfalt gegaan. JW is er ook nog en hij belt met de lokale agent die een garage weet hier in Udaipur waar Wouter ook kan lassen. Wouter en Sigi gaan naar de garage en adviseren ons om in het hotel te blijven wachten. Wij kunnen toch niks doen en anders staan we met z’n vieren in die garage. Dus hier zitten we nu, hopen dat Wouter het probleem kan verhelpen want zó kunnen we zeker niet verder Maar…voorlopig hebben we er alle vertrouwen in dat we vanavond in het donker in Jaipur aankomen 🙂 p.s. filmpje krijg ik niet geladen op de site, wel op de facebookpagina van losttracks!

Klik hier voor de kaartweergaveKlik hier om terug te gaan

2 Comments

katrien

oktober 17th, 2015

indien je Werner nodig hebt , geef je maar een brul !
Hij staat er zo ….

admin

oktober 17th, 2015

🙂 hopelijk niet Katrien !

Leave a Reply