16 oktober van Vadodara naar Udaipur 385 km

Wij vertrekken nog voor 8 uur en dan zijn we zelfs de laatste. Iedereen is gewaarschuwd door JW dat het best een lange dag kan worden ondanks dat we niet zo veel kilometers hebben te doen. Het eerste stuk is gemakkelijk, stad uit en prima asfalt. Natuurlijk wel druk en rommelig maar gek genoeg wen je hier snel aan. Patrick beheerst het slalommen al helemaal en daarom besluit ik voorlopig bijrijder te blijven ☺ Na 200 km is het afgelopen met het gladde asfalt en begint het slechter te worden. Hier komen we voor; binnendoor weggetjes , asfalt van heel lang geleden met flinke kuilen er in en vooral ook veel smaller geworden door de regen van afgelopen periode. Hier ben je echt op het platteland en we kijken onze ogen uit. Een stuk uit het roadbook is afgezet maar we komen al snel weer op het pad. Opeens zien we een brommertje liggen op de linkerbaan en die heeft blijkbaar een koe aangereden. Die koe is dood en ligt onder een groot laken. Zowaar wordt dit net zoals in Afrika aangegeven met takken op de weg dat er iets aan de hand is. We stoppen nog bij een redelijk uitziend zaakje om iets te eten en ook dat is op z’n Afrikaans; een enorme menukaart maar uiteindelijk hebben ze bijna niks in huis ☺ Tegen 5 uur zijn we in Udaipur en het is moeilijk voor te stellen dat hier een fatsoenlijk hotel is. Toch vinden we het Trident hotel en het ziet er prima uit. Lekker bijkletsen in de bar en zonder te douchen meteen aan tafel. We zijn weer lekker onderweg en hebben het super naar ons zin. Het internet is niet geweldig hier maar hopelijk kan ik later nog een leuk filmpje laten zien.

Leave a Reply