Dagboek 3 augustus van Warschau naar Poznan

We hebben nog een hele leuke avond in Warschau. Niet zo’n mooie stad als de laatste 3 maar toch wel leuk om even te zien. We gaan met de tram deze keer en lopen een behoorlijk stuk om ons gekozen Italiaantje te vinden. Lekker even bewegen na al dat stil zitten in de auto. En dan als beloning van dat heerlijke eten krijgen! Vandaag gaan we naar Poznan. Voor de hand liggend natuurlijk, we gaan Jim en Eri opzoeken. De weg is vandaag echt geweldig, dus ik rij ook m’n afstand weer. Niet normaal zoveel geld er is uitgegeven aan deze weg. Zelfs waar geen bebouwing is staan wel overal geluidswallen en is overal nieuwe aanplant langs de weg. Volgens mij is het hele budget wat bestemd was tot de grens met Litouwen hier uitgegeven aan de weg tussen Warschau en Poznan! Maar na gisteren is dit best even lekker. Ik wil wel kleine weggetjes rijden maar dan wel als er iets te zien is. Behalve mooie landerijen vind ik het hier niet echt de moeite. Het laatste stukje naar Jim kunnen we de auto ook testen op zand. De laatste 4 kilometer naar hun huis is nl een zandpad. Heel leuk en we worden begroet door Jim, Eri en 8 honden. Gezellig bijkletsen onder de grote boom met dit prachtige weer en straks de barbecue aan.

Leave a Reply