Dagboek 5 augustus van Poznan naar Brasschaat 900 km

Hele gezellig avond gehad en na nog een lekker ontbijtje wordt het tijd om afscheid te nemen van Jim en Eri. Het is dan inmiddels al 12 uur en het miezert een beetje. Lekker weer om te rijden. Het is vanwege terugkerend vakantieverkeer best druk op de weg maar we gaan toch vlot. We rijden weer allebei vandaag dus dan is de verleiding ( zeker voor Patrick ) groot om in 1 keer door te rijden naar huis. Ook weer veel zin in! We zijn om half 1 ‘s nachts thuis. We hebben een super leuke reis gehad, veel geleerd over de auto en het rijden. In totaal toch ruim 6000 km gereden.Jammer genoeg zijn de verhalen nu nog niet zo spannend als van onze Afrika reis maar waarschijnlijk komt dat wel op onze reis naar Singapore met de Toyota die we in november gaan doen. We gaan nu wat kleine aanpassingen doen aan de MAN en dan hopelijk in september nog een rondje Balkan. Heel leuk dat zoveel mensen onze nieuwe site ook al weer volgen. Nog wat laatste kleine aanpassingen aan de foto slider en dan is ook de site klaar voor de grotere reizen. Bedankt allemaal weer voor jullie leuke reacties!

Leave a Reply