Dagboek 23 Juli

We drinken gisteravond nog iets met onze MAN buren. Deze mensen hebben na een paar slechte ervaringen met bouwers in Europa besloten om de wagen zelf op te bouwen. Het ziet er dan ook echt heel mooi uit, maar weer heel anders ingedeeld als bij ons. Ook zij houden een website bij van hun reizen <a href=”http://www.wordtraveller.at”>www.wordtraveller.at</a>  We vertrekken pas om half 11 van camping Reiarsfossen, een aanrader. Lekker ruim hier en super stil. We vervolgen de binnendoor route richting Bergen weer. Wat is het hier overal prachtig. Het ene na het andere meer met daarboven de besneeuwde bergtoppen, echt prachtig. De wegen zijn wel erg smal op sommige plaatsten. Tel daarbij de nodige lange, donkere tunnels op en behoorlijk wat stijgen en dalen. Patrick rijdt dus de hele dag want dit durf ik echt nog niet aan! Ben wel trots op Patrick hoe goed hij dit al doet. Als je met een vrachtwagen wil leren rijden, moet je hier naar toe. Alles ziet er hier trouwens super uit. Het lijkt wel of iedereen net zijn huis heeft opgeschilderd, alles zo perfect onderhouden en netjes. Zelfs nergens afval in de berm, mooie houten tuintafels op parkeerplaatsen en het blijft nog staan ook. Zou bij ons niet lang duren denk ik. Rond 4 uur komen we dan nog bij een pont. De boot komt net aan en wij kunnen meteen mee. Leuk om de auto eens van bovenaf te kunnen bekijken. We willen vannacht wild kamperen en vinden om 7 uur een mooi rustig plekje aan een meertje. Zelf potje koken en GENIETEN

Klik hier voor de kaartweergaveKlik hier om terug te gaan

Leave a Reply