Dagboek 7 april

Prima nachtje in dit Wilolesi Hilltop hotel. Gisteravond was een grote ergernis nadat we 2 uur hadden zitten wachten op ons eten en nog het verkeerde kregen. En niemand in de hele zaak! We bellen met de garage en daar bevestigen ze dat het onderdeel binnen is en dat ze bezig zijn om de onderdelen te monteren. Nu nog ongeveer 3 uur werk dus nog even langs het internet cafe. We zien een zwerver die al z’n eigendommen controleert en een vreselijke geur bij zich heeft. Patrick gaat nog even kijken in een zaaltje vlakbij waar ontzettend veel lawaai vandaan komt. Hier blijkt een kerkdienst aan de gang te zijn in een ruimte waar 100 man in kunnen maar er misschien wel 300 in staan. En een kabaal dat ze maken!Wij gaan terug naar de garage en hopen dat alles straks echt in orde is en we vanmiddag weer kunnen gaan rijden. Als het vandaag niet lukt wordt het automatisch dinsdag vanwege pasen natuurlijk.

Leave a Reply