Dagboek 2 april

Dit is lekker relaxed vertrekken uit Johannesburg om 10 uur, waar we gisteravond zijn aangekomen. De vlucht naar Lilongwe zit zoals altijd bomvol maar gaat op tijd. Ik zit in een Nederlands tijdschrift te bladeren als de vrouw naast me vraagt wat ik in Malawi ga doen. Dus ik vertel mijn verhaaltje en blijkt ze Alex en Sander goed te kennen. Ze is zelf getrouwd met een Nederlandse huisarts en wonen samen in Malawi. Klein wereldje maar weer. Sander haalt ons zelf op van de luchthaven en hij moet nog ergens langs om een generator op te halen. Geen probleem, wij hebben tijd zat. Het is gelukkig even droog dus wij kijken toe hoe dit zware ding opgeladen wordt. We halen dan de Toy op en het begint weer te gieten, niet normaal. Wij gaan wat inkopen doen voor morgen bij de Shoprite. Super winkel. Jammer genoeg is het al te laat om de auto te wassen, want dat is wel weer nodig na 2,5 maand dit weer! Morgen dan maar. We eten bij Sander en Alex thuis en hebben en hele leuke avond en slapen weer lekker in hun huis. Ik heb nog geen foto’s want mijn batterij is kapot en ik heb nog geen nieuwe kunnen vinden hier. Gelukkig is het nu droog dus zo eerst de auto maar eens open maken en hopen dat daar nog een reserve ligt

Leave a Reply