Dagboek 22 augustus

Sorry, sorry, sorry. Al 5 dagen geen website. Hoe is het mogelijk, afgelopen week was het precies een jaar dat we de website hebben en het contract was eenzijdig opgezegd. Heel raar, er was alleen een mail van Strato dat het contract niet verlengd kon worden. Gelukkig heeft Harry alles geregeld en zolang voor ons betaald en nu zijn we weer in de lucht. Nou ja, in ieder geval nu veel te plaatsen. Voorlopig tekst en hopelijk later ook foto’s. Vandaag hebben we een opruim/internetdag. We maken de auto schoon en staan op de camping Crocodile Valley en het is super hier. Hiernaast zit ook een lodge en de eigenaar is zo vriendelijk om zijn dongel aan mij uit te lenen om onze website bij te werken. Dat is echt top van hem. Ondertussen maakt Patrick de auto van binnen schoon en dat is verschrikkelijk nodig! Gisteravond weer eens brood gebakken, dus vanochtend was het genieten aan de rivier met een bruine boterham met oude kaas. Later vandaag willen we naar de grens met Malawi, maar nog wel een nacht aan Zambia kant. We moeten hier zeker tanken waarschuwt iedereen want er is nergens brandstof in Malawi op dit moment.

Leave a Reply