Dagboek 21 augustus

Het wordt ook weer een mooie rit terug naar de grote lodge en verheugen ons nu ook weer om lekker met onze eigen auto op pad te gaan. We gaan richting het noorden en hier is het wat meer open vlaktes. Het is nu natuurlijk heel droog en dor, maar het zal ook prachtig zijn na de regens als dit grote grasvlaktes zijn. En dan…..vinden we zelf ook groep leeuwen! Tot nu toe was het steeds nog wat we hoorden van andere mensen of we zagen auto’s staan, maar nu vinden we een groep van 6 leeuwen en we kunnen een uur naast ze staan en foto’s maken. Ze zijn zo volgevreten en lui en liggen heerlijk op hun rug te rollen en ze lijken het erg naar hun zin te hebben! Na een uur komt er een andere auto en we gaan dan richting de camping die we gezien hebben in de navi. Het is inmiddels half 5. Dan blijkt dit helemaal geen camping te zijn en je mag zelfs helemaal niet in het park kamperen. We gaan dan maar terug richting de ingang van het park. Dit is wel nog 1,5 uur rijden en je moet voor zonsondergang uit het park zijn met een eigen auto. Dat halen we natuurlijk niet en het wordt donker en we raken ook de weg nog kwijt. Om 7 uur zijn we bij dan eindelijk bij de poort en net daar buiten is wel een camping. En wie zien we daar aan de bar zitten? De zwitsers van 3 dagen geleden. 5 campings hier in de buurt en we staan toch weer op dezelfde plaats. We drinken gezellig een wijntje met hun na het eten bij ons eigen vuurtje. Dit is het toch wel hoor!!

Leave a Reply