Dagboek 29 maart

We vertrekken om half 10 van Audi camp om onze tickets op te halen en maken dan een prachtige vlucht over de Delta naar little Kwara camp. De vlucht duurt een half uur en is eigenlijk te kort, zo mooi. We waren van plan om later nog een rondvlucht te maken maar dat is echt niet nodig. We zien onderweg naar het kampje gelijk al weer van alles en het is nat, nat en nog eens nat, overal. Wat een water is hier gevallen de laatste tijd! We gaan met de auto door behoorlijk diepe plassen en de snorkel is hier geen overbodige luxe. Prima les voor de komende dagen….Het kampje heeft maar 5 tenten en er is een prima sfeertje. We gaan op een gamedrive met 4 andere mensen en zien o.a. een nijlpaard in het water liggen die aan alle kanten wordt opgegeten door wat hongerige leeuwen. Nu hebben we in de afgelopen jaren al heel wat leeuwen gezien, maar om ze door diep water aan te zien komen is toch wel heel speciaal en voor ons nieuw. De sfeer is erg leuk hier, ook omdat het zo klein is en we eten ’s avond met z’n tienen aan een grote tafel en worden toegezongen door de lokale staff. Erg leuk!We praten nog wat na aan het kampvuur en naarmate er meer wordt geschonken worden de verhalen steeds sterker… Op tijd de mand in, want morgen is het om half 6 nok, nok!

Leave a Reply