Libya rally met Patrick en Randel 13 april

De mannen zijn vertrokken voor de Libya rally. Niet bepaald zonder slag of stoot want vanwege de recente aanslag in Brussel wordt hun geplande vlucht verzet naar vertrek vanuit Oostende. Op dinsdag komt er dan nog een nieuwe wijziging dat het niet eind van de middag maar al in de ochtend is. Wij zijn die dag toevallig in Brussel en hebben er 2 uur over gereden en Patrick besluit om daarom alvast maar ’s avonds naar Oostende te gaan. Prima hotelletje en zo kan hij lekker tot 7 uur slapen terwijl Randel en Ronald al midden in de nacht op moeten staan. Ze vertrekken met een klein beetje vertraging naar Agadir en dan is het ook wel fijn om niet zo laat aan te komen. Een aantal mensen van de HAT zijn er al en dat is natuurlijk een leuk weerzien. Wilson staat er goed bij en de laatste voorbereidingen worden gedaan zoals startnummer plakken e.d. Morgen de keuring en dan kan het echte werk beginnen. Volgens mij hebben ze er zin in!

3 Comments

Herre van Goor

april 13th, 2016

Randel & Patrick en alle anderen natuurlijk,

Ziet er al goed uit op de foto’s. Succes met de keuring morgen. Vooral heel veel genieten. Volg jullie op de voet.
Groet,
Dirty Eagles Offroadracingteam.
Herre

Maurits

april 13th, 2016

Zet hem op mannen!
Maak er een mooi avontuur van en kom heel over de finish.

Groetjes,
Maurits van den Arend
Dirty Eagles offroadracing team

Roland

april 14th, 2016

Ziet er allemaal gaaf uit.zet m op Randel we gaan jullie volgen

Leave a Reply