Wilson voor het eerst in de zandbak!! 1 oktober

16 september is het dan eindelijk zo ver, Wilson is klaar en Patrick en Nick gaan naar Ermelo waar ze nog de nodige uitleg krijgen over de auto. De stickerman heeft ook nog tot laat doorgewerkt ( hij mocht gewoon niet eerder weg van Ronald dan wanneer alles klaar zou zijn ) en ook dat is helemaal naar wens. Niet iedereen begrijpt de stickers maar wij vinden het allemaal een échte losttracks auto geworden :)De 17e staat er bij ons thuis een bbq gepland voor het hele team, dus rijders, navigators en de monteurs en een aantal vrouwen zijn ook van de partij. Het is een hele leuke avond en de rallycruiser wordt door iedereen bewonderd. Zo leren we iedereen een beetje kennen en neemt Werner de auto vast mee naar huis. Ook de bagage van alle mannen gaat al met de vrachtwagen mee en op 24 september vertrekken de 3 auto’s en de vrachtwagen richting Marokko. Gaat allemaal voorspoedig en 30 september vliegt het hele team naar Errachidia via Casablanca. Dan nog 2 uur met de auto en zo is het bijna 3 uur in de nacht als ze daar aan komen.
En vandaag dan de grote dag om het zand voor de eerste keer in te rijden. Ook voor Peter is het de eerste keer dat hij met z’n nieuwe auto rijdt. Vandaag en morgen zijn testdagen voor zowel de rijders als navigators. Het is nog even wennen maar Patrick is dolenthousiast over hoe Wilson rijdt. Na die zware Toy wat hij tot nu toe gewend is, is dit blijkbaar helemaal geweldig!
Nu een lekker koud biertje en eten en morgen weer de zandbak in.

One Comment

Jan en Angelique

oktober 1st, 2015

Ziet er stoer uit! Veel plezier

Leave a Reply