De mannen zijn onderweg!

Zaterdag worden de laatste dingen nog eens nagekeken en dan kunnen de kisten in de auto. Zowel Patrick als Nick zijn toch wel een beetje gespannen, dus nog vroeger dan gepland zit Patrick in de toy onderweg naar Limburg om Nick op te halen. Blijft toch raar om de toy te zien vertrekken zonder mij! In Limburg staat zoals verwacht nog voor 10 man voor 10 weken eten en drinken, terwijl de organisatie hier voor zorgt. Maar ja je weet maar nooit natuurlijk… Ze rijden tot Figueras, net over de grens in Spanje en daar komen de eerste foto’s van lekker eten al aan. Er zullen er nog vele volgen. Volgende dag tot Benissa. Ze doen het lekker op hun gemak en gelijk hebben ze. Ze hoeven toch pas woensdag in Fez te zijn. Dus gisteren niet al te vroeg vertrokken naar Tarifa waar ze ook weer super eten hadden 😉 En nu de boot op naar Tanger wat maar een uur duurt. Maar het kan zijn dat Marokko instempelen wel wat langer neemt. Afhankelijk van hoeveel info ik krijg zal ik berichten over de belevenissen van de mannen! En anders kijken op libya-rally.com

Klik hier voor de kaartweergaveKlik hier om terug te gaan

Leave a Reply