Dagboek 2 april

Een beetje teleurgesteld over ons vroegtijdige vertrek gaan we eten bij Maun Lodge waar we ook een kamer hebben geboekt. Het water komt weer met bakken naar beneden dus we zien de camping niet zo zitten. En, we zitten nog met die klamme was in de auto…Maar goed, het komt voor een aantal dingen ook wel heel goed uit dat we nu vroeger naar huis gaan. Het is een behoorlijk kostbaar grapje geworden; 4000 euro aan schade en voor de komende 4 nachten al entree en camping en lodges geboekt waar we niks van terug krijgen. Patrick zet mij vast op de luchthaven af en gaat de auto bij de Toyotagarage brengen. Ze zijn vandaag gesloten maar de jongen die ons gisteren geholpen heeft komt speciaal voor ons terug vandaag. Hij staat al te wachten bij de ingang. De auto staat hier veilig, want er is 24 uur per dag bewaking en alles afgezet met hekwerk. We drinken nog iets bij Klaas, die verbaasd is om ons hier weer te zien. Dan naar Johannesburg en dan 12 uur wachten voor onze vlucht naar Amsterdam. Waarschijnlijk gaan we over 2 maanden terug om de auto naar Lusaka te brengen en verder te genieten van ons avontuur. Iedereen weer bedankt zover voor de leuke reacties en ik laat binnenkort weten wanner we weer verder gaan!

Leave a Reply