8 september van LIML naar LGKR

Wellicht een inkoppertje: het werd Nobu natuurlijk gisteravond. Maar eerst een flink stuk wandelen en even iets van Milaan zien ( of dat er nog steeds mooie winkels zitten of zo ? ) Lekker drankje op een terrasje en een heerlijke temperatuur. Helemaal blij.
Ook voor mij de eerste keer bij deze Nobu en die Kevin kun je ook overal mee naar toe nemen. Lust alles, zowel eten als drinken 🙂 Was weer super goed zoals overal bij de Nobu’s.
Bijtijds terug naar het hotel want we zijn allebei toch wel flink moe van deze dag. Flink onweer in de nacht maar gelukkig is vanochtend het weer prima. Binnen een kwartiertje bij de handler en dit verloopt allemaal super soepel. Ziet er toch wel apart uit dat Wuppie tussen al die jets. Linate heeft een aparte ingang en apron voor privé vluchten en het begint hier al op Afrika te lijken. Ze komen met 5 man om te tanken, 1 rijdt de trap naast de vleugel, de ander tankt en 3 man kijken toe. Factuur maken voor brandstof duurt ook 20 minuten. We moeten dan een start up klaring krijgen en D-EWP krijgt z’n eerste push back met 6 man terwijl wij er in zitten. Echt grappig. Om 10 uur zijn we dan toch onderweg. Het eerste stuk wat druk langs andere vliegvelden dus een beetje laag blijven maar al snel krijgen we een klaring voor naar 10.000 ft te klimmen. Heerlijk hoog en droog en constant met verkeersleiding, perfect. Wind van opzij maar toch een mooie True Airspeed van rond de 155 knopen. Het zicht is in de hak van de laars van Italië super want we vliegen midden over en zien aan beide kanten de zee.We komen nog een paar onweersbuien tegen maar die zien we al op de stormscope. Super handig en we manoeuvreren er goed om heen. Waarom heb ik me zó druk gemaakt vooraf ? Het is juist geweldig leuk.
Wel zijn we blij als we in Corfu zijn na 4,5 uur. Dat is toch wel lang genoeg. Prachtige approach over het eiland en een landing uit het boekje. Een smile van oor tot oor volgens Kevin 🙂
Meteen staat de handling, door Dimitri geregeld weer naast ons en in no time zijn we onderweg naar ons hotel voor de komende 2 nachten. We hadden morgen als speling en aangezien we niet langer dan 24 uur op Heraklion mogen staan, kunnen we daar pas zondagmiddag landen. Helemaal geen straf, mooi plekje vlak aan zee en ik ga nog lekker nagenieten van deze 2 TOP dagen !

Klik hier voor de kaartweergaveKlik hier om terug te gaan

One Comment

Margret Kalle

september 8th, 2017

Geweldig zeg! Had je vast nooit kunnen bedenken om zo’n avontuur aan te gaan. Goede vlucht weer morgen.

Leave a Reply