6e etappe van Merzouga naar Tendrara 405 km en 7e etappe van Tendrara naar Oujda 178 km

405 km vandaag te gaan. Klinkt wel veel maar vandaag niet veel duinen meer en op een aantal stukken vol gas. Dat doen Patrick en Randel nog niet echt, eerst nog een dagje op 90% om meer vertrouwen terug te krijgen. Maar ze gaan wel al heel goed zien we op Owaka live. Het is niet erg dat Patrick een rally rijdt maar ik doe zelf ook niks nuttigs behalve naar dat scherm staren…. Geen bereik vandaag met de telefoons en de satelliet telefoon heeft het inmiddels door de klap ook begeven. Dan is het wel weer handig als je toch kunt zien dat ze in het bivak zijn.
De laatste dag is een hele snelle en korte etappe en wordt nog verder ingekort doordat er veel regen is gevallen de laatste dagen. Wanneer ik denk dat ze bij de lunch stop zijn, belt Patrick helemaal happy dat ze bij de vlag zijn. Vandaag hebben ze geweldig goed gereden en kunnen wij hen even later heel trots melden dat ze zelfs een minuut sneller hebben gereden dat mr. Coronel himself. Hoe cool is dat ? Natuurlijk tellen ze voor het klassement niet meer mee maar het is wel super dat ze toch de MDC hebben uitgereden. Zelfvertrouwen hersteld, weer veel geleerd en zo te horen enorm genoten. Veel hulde aan het team van 4×4 Ermelo die ontzettend veel moeite hebben gedaan om Wilson weer rijdend te krijgen na de koprol. Nu de feestavond, lekker biertje drinken en morgen weer heerlijk naar huis. Bedankt weer voor het volgen van deze reis en op naar het volgende avontuur van losttracks en dat is D-EWUP naar Hoedspruit brengen in de 1e week van september !

Leave a Reply