Scrutineering MDC 2017 16 april

Net zoals vorig jaar rijden Patrick en Randel de Morocco Desert Challenge weer ( vroeger de Libya rally ). Patrick heeft grote plannen in januari om zich goed voor te bereiden. Er wordt een nieuwe racefiets aangeschaft én een sportschoolabonnement want hij wil wel goed fit zijn 🙂 In het begin vol goede moed maar al snel heeft hij last van zijn hernia en een slijmbeursontsteking en dat soort dingen dus de voorbereidingen zijn niet helemaal volgens plan verlopen. Aan zin ontbreekt het gelukkig niet en in de laatste week nog een cortisone spuit in z’n heup en dan moet het lukken. De spanning begint bij zowel Patrick als Randel de laatste dagen toch wel toe te nemen. Zaterdagochtend worden ze door Peter en Ilse opgehaald en vliegen ze van Charleroi naar Agadir. Inmiddels zijn er dan al foto’s binnen van 4×4 Ermelo dat de auto’s al in het bivak staan. Foto’s van goed eten liegen er niet om en dan vandaag is het keuringsdag. Auto geen problemen en een leuk weerzien met veel bekenden. Ook natuurlijk van onze laatste reis met de Touaregtrail dus ik zou ook best even om een hoekje willen kijken !
Ze zijn klaar voor de eerste etappe morgen en dat lijkt meteen al een hele zware te worden. De start is weer op Plage Blanche wat natuurlijk prachtig is maar dan schijnt er een zwaar stuk te komen met flink wat water. Het is 391 kilometer naar Icht en géén verbindingsroute dus de mannen kunnen vol aan de bak morgen!

Bij ‘waar is wilson nu ‘staat een linkje naar de Owaka tracker waar de auto vanaf morgen te volgen is met startnummer 309

3 Comments

Corinne

april 16th, 2017

Veel plezier en succes mannen!!

Marian

april 16th, 2017

Hoi Elly,

Leuk stukje heb je weer geschreven! We gaan de mannen weer op de voet volgen vanaf het thuisfront.
Groetjes Marian

Herre

april 17th, 2017

Mannen,
We gaan jullie weer volgen. Suc6 en have fun!

Leave a Reply