21 april van Matrak naar Saïda

De laatste etappe is niet zo lang. Maar dat wil niet zeggen dat er niks meer in kan gebeuren. Mirjam Pol bijvoorbeeld stond al een aantal dagen op de eerste plaats en had zelfs een uur voorsprong op de 2e. Helaas komt ze met pech aan haar motor te staan en het lukt haar net zoals vorig jaar weer niet om de winst vast te houden. Heel jammer. Onze mannen gaan goed. Gezien de stand in het algemeen klassement is er vandaag alleen te verliezen. Gelukkig vinden ze dat zelf ook en gaan geen onnodige risico’s meer nemen. Om half 2 onze tijd staan ze bij de vlag en zijn ze weer in een mooie 9e tijd binnen gekomen. Overall zoals verwacht 10e en daarin 6e bij de 4×4. Ik vind het een super prestatie!Randel is een goede navigator gebleken en Patrick heeft afgelopen winter veel geleerd van z’n rally les in Finland en dat is duidelijk te zien hier. Als de adrenaline weg valt bij de finish is Patrick toch wel heel moe. Gelukkig vindt Randel het ook wel leuk om de laatste 100 km verbinding eens op de linker stoel te zitten. Meteen bij aankomst in het laatste bivak wordt Wilson op de trailer gezet, vanavond gaan de mannen van 4×4 Ermelo al beginnen aan de weg terug naar huis. Nu even nagenieten met een biertje en dan vliegen ze morgen weer naar huis. Volgens mij hebben ze allebei geen idee door hoeveel mensen ze zijn gevolgd deze week maar ik gelukkig wel. Daarom, bedankt allemaal voor de leuke reacties!

2 Comments

Marian

april 21st, 2016

Weer een heel leuk stukje geschreven Elly. En wat zijn we trots op onze mannen! Ze hebben echt een top prestatie geleverd.

Roland

april 21st, 2016

Idd we zijn super trots op de beide rijders en Elly we zijn ook bijzonder trots en blij met jouw goede verslaggeving. Chappo

Leave a Reply