19 april van Mhamid naar Merzouga

Vandaag een zware dag in de rally. Aanvankelijk lijkt het allemaal heel goed te gaan. Onze mannen gaan weer als de brandweer 🙂 Ik volg ze tot aan de lunchstop en daarna even offline. Ik heb dan om 2 uur een voicemail van Patrick ‘ we zijn gestrand, stuurkogel gebroken ,‘dit hoort ook bij rallyrijden helaas ‘. Ik hoor deze voicemail pas ruim 2 uur later en bel hem terug, aannemend dat ik een heel teleurgestelde Patrick aan de lijn krijg. Niks is minder waar want Randel kan niet alleen navigeren maar hij kent óók MacGyver trucken. Vraag me niet hoe maar Randel heeft een tijdelijke oplossing gevonden voor dit probleem en zo kunnen ze na 2 uur tobben toch hun weg vervolgen. Ondanks dat Patrick bijna niet kan en mag sturen bereiken ze toch de finish! Met Ronald en Marcel loopt het een stuk slechter af. Zij belanden op hun dak en de ORD is total loss. Echt ontzettend balen. Ook Peter en Ilse komen met 4 lekke banden stil te staan met hun SSV. Uiteindelijk valt het resultaat van Wilson nog ontzettend mee: vandaag als 21e over de streep in Merzouga maar overall zijn ze zelfs nog gestegen en staan ze nu gewoon op de 10e plaats. Wie had dat kunnen denken? Vanavond wordt er hard gewerkt aan Wilson om hem weer fris aan de start te laten verschijnen morgen.

3 Comments

Jose

april 20th, 2016

Spannend wat een rally volg het elke dag succes Patrick xxx

Herre

april 20th, 2016

Top gedaan Randel! Wij wisten al dat je veel meer kon dan alleen navigeren! McGyver houden we erin!
Jammer van Ronald en Marcel. Gelukkig geen persoonlijke ongelukken.
Succes met de laatste etappes. Kom heel aan!

Roland

april 20th, 2016

Wat n super prestatie weer,alleen jammer voor ronald en marcel. Patrick wees trots op je handige navigator. Suc6 verder we blijven volgen

Leave a Reply