18 april Mhamid-Mhamid ( als 11e binnen !!!!! )

Vandaag de kortste etappe en geen verbindingsroute. Om kwart over 9 staat Wilson weer bij de start en dan heb ik al wat foto’s van o.a. de truck die aan de leiding gaat en bestuurd wordt door een dame. Bij de motoren gaat trouwens ook een dame aan de leiding, onze eigen Mirjam Pol ! Vandaag de hele dag duinen en laat dat nou precies Patrick z’n ding zijn. Randel doet vandaag weer super navigatiewerk en zo krijg ik al om 2 uur telefoon dat ze binnen zijn! Voor hun gevoel heel goed en lekker gereden en dat blijkt nu net ook. Als 11e binnen vandaag in het klassement en algemeen gestegen naar een 12e plaats. Dit is écht waanzinnig goed, ik ben super trots ! Net ook nog wat leuke foto’s van Linda gekregen, want ook de HAT staat langs de route natuurlijk als begeleiding. Nou mannen, hou Wilson heel de komende dagen.

Leave a Reply