16 april van Tan Tan naar Akka

Vandaag staat de langste etappe van de rally op het programma. Van Tan Tan naar Akka is 550 km. Een relatief korte verbinding en een lange special stage. Vandaag is iedereen weer goed te volgen op de tracker. Heel leuk maar ook heel verleidelijk om vaak te gaan zitten kijken ☺ Wat gaan ze goed vandaag, niet normaal. Bij de verplichte lunchstop van 20 minuten krijg ik al weer foto’s gestuurd van 2 blije mannen. Er is zelfs tijd voor een sigaartje. “Wilson doet het super ! “ schrijft Patrick en na de lunch is dat ook weer goed te zien. Ze halen écht heel veel auto’s in en eindigen uiteindelijk als 20e vandaag. Dat is dus 22 plaatsen gestegen. Waanzinnig knap! Hopelijk gaan ze morgen ook weer zo goed in de etappe naar Mhamid. Daar wacht in ieder geval een hotelkamer en dus een echte douche.
Hopelijk later nog meer nieuws over het verloop van de dag. Ik heb Patrick kort gesproken maar een slechte verbinding. Maar…ze zijn weer bij de streep en hoe!

One Comment

Herre

april 16th, 2016

Mooi verhaal mannen! Ziet er goed uit. Keep going strong!

Leave a Reply