Dagboek 17 en 18 mei van Quebec via Montreal naar Niagara Falls 1000 km

We vertrekken al weer bijtijds uit Quebec. Vandaag staat Montreal op het programma. Is maar 300 km dus dan hebben we de tijd om de stad in te gaan. Het is hier nog steeds heel winters. Bomen zijn allemaal nog zonder blad, een grote tegenstelling met thuis. Is toch duidelijk een ander klimaat hier, alhoewel het vandaag weer perfect weer is. Vannacht heeft het wel serieus geregend en dat slaapt zo super lekker met dat getik op het dak. Begint al weer helemaal te wennen in ons rijdende huisje. We vechten nog steeds met internet en tv toestanden maar hopelijk wordt dit snel opgelost. We zijn al om half 2 in Montreal op de KOA camping en dit is echt dik in orde. Taxi om 2 uur naar de stad en hop in de ho-ho bus. Mooie stad, gezellig druk. Een beetje te koud het laatste stuk maar dat lossen we weer op met een lekker rood wijntje op een gezellig terras. Nog wat eten en bijtijds weer terug.
De volgende morgen heb ik al vroeg contact met John en hij kan eindelijk in ons systeem om de problemen op te lossen. 3 uur later speelt de muziek via de sonos, kunnen we films en series kijken en hebben we internet. Zo had ik het bedoeld ☺ Om 12 uur op pad richting Niagara Falls en dat is toch nog bijna 700 km. Nu werkt het internet wel onderweg en kunnen we schoonzus Bianca en haar band volgen tijdens hun finale in de Melkweg. Als ze dan ook nog winnen is het helemaal goed.!Hier wordt de omgeving ook steeds mooier en komt er eindelijk ook blad aan de bomen. We rijden 300 km langs het Ontario meer en het staat hier vol met energiecentrales. Het rijdt hier geweldig met de MAN, wat een ruimte en er gaan zoveel duimen omhoog naar onze auto. Erg leuk allemaal. Ook op deze KOA camping op 2 kilometer van de Falls hebben we weer zo veel bekijks. We hadden nooit verwacht dat de MAN hier zo veel aandacht zou hebben. Maar, nooit vervelend, alleen maar heel vriendelijk allemaal. We hebben net tickets geboekt om morgen naar Chicago te vliegen. We blijven daar tot donderdag de 22e en vliegen dan terug om weer verder te gaan door Canada. En natuurlijk te beginnen met de watervallen. We zijn erg benieuwd of ze net zo mooi zijn als in Zimbabwe!

Klik hier voor de kaartweergaveKlik hier om terug te gaan

3 Comments

Els

mei 20th, 2014

Het is weer volop genieten van jullie reisverhalen!
Ook fijn te lezen dat alles zo goed is gegaan qua verscheping, douane etc. etc. en niet te vergeten de belangstelling voor de MAN!!
Nog hele mooie weken daar.

Liefs, Els
Groet, Lex

angelique

mei 20th, 2014

het begin is goed! Veel plezier!!!! xxx

Jan en Es

mei 30th, 2014

Dat zijn nog eens school bussen!
En jullie rijden letterlijk onder de regenboog

Leave a Reply