Dagboek 28 april

Na wat gewissel met boten en data hebben we dan afgelopen dinsdag 22 april de vrachtwagen ingeleverd in de haven in Antwerpen. Ging eigenlijk heel snel, auto wordt alleen opgemeten ( vanwege de kostprijs van het vervoer ) en al die bangmakerij van gastanks mogen niet mee enz, er kijkt dus helemaal niemand in de auto. Patrick heeft echt alles gedaan om de auto zo goed mogelijk af te sluiten. Er zitten zelfs speciaal gemaakt luiken voor de ramen en overal zitten extra sloten op. Nou hopen maar dat ze niet gewoon een gat zagen in zijkant of zo. Je haalt je natuurlijk van alles in je hoofd als je zo’n spul moet achterlaten met sleutel in zo’n haven.
Het plan was dat de boot zaterdag de 26e zou gaan varen maar dat werd al weer zondag de 27e maar hij is onderweg! Aangezien we niks hebben gehoord ( behalve de rekening natuurlijk 🙂 ) van Sea Bridge neem ik aan dat de MAN ook mee is.
Je kunt de boot volgen op Marinetrafic. De planning is dat de boot vrijdag 9 mei in Halifax aankomt. De vraag is dan nog wanneer we ons mogen melden in de haven om de MAN op te halen. Waarschijnlijk maandag of dinsdag. Wij staan nog steeds geboekt om dinsdag te vliegen dus we veranderen nog maar even niks.

Leave a Reply