Dagboek 26 december en 27 december in Pattaya

Wat een luxe, groot bed, heerlijke douche en vooral uitslapen. We hebben een prachtige suite met uitzicht over zee, waanzinnig. Lekker op het gemak ontbijten, naar de massagesalon en ’s avonds met Rik, Leon en Jose en nog wat ‘aanhang’ van Rik gegeten. Ook de 2e dag heerlijk genoten van mooi weer en relaxen. Als we op facebook zien van de andere challengers hoe slecht ze het naar hun zin hebben in Savannakhet weten we helemaal zeker dat we de goede beslissing hebben genomen om dit te doen. ’s Avonds gaan we nog naar Mathieu die al 25 jaar het Tulip house hier heeft, een Thais/Nederlandse kroeg/restaurant. Dit is al jaren een vriend van Leon en Rik. We maken hem blij met de laatste rookworsten die Martin nog had meegebracht en nog wat laatste eten uit de auto. Hij maakt volgende week erwtensoep dat is duidelijk! Verder vinden we Pattaya niet echt onze nieuwe vakantiebestemming. Veel te druk voor ons, maar heerlijk geweest om even bij te tanken en leuk om te zien waar Leon en Jose 5 maanden per jaar wonen. We zijn helemaal klaar voor de laatste 4 dagen die ons naar Singapore zullen brengen. Kom op Toy, hou nog even zo goed vol!

Leave a Reply