Rustdag in Ulaanbaatar

Wow wat is dat heerlijk zo’n goed bed en douche. Patrick heeft helaas inmiddels mijn verkoudheid overgenomen en heeft ook koorts dus dat is wel heel vervelend. Vannacht zijn alle auto’s gewassen en dit was nog meer nodig dan vorige week. Goed geregeld van onze gids. Er is hier prima internet in dit hotel maar uitgerekend vandaag heeft mijn mac kuren. Martin is er uren mee bezig maar krijgt het ding niet aan de praat. Nu voorlopig tekst via m’n Ipad van 2 dagen bijgewerkt maar ik wil jullie zo graag al onze mooie foto’s laten zien! Voor de rest doen we lekker niks vandaag. Ulaanbaatar kan ons gestolen worden. Lekker allebei een massage en hopen dat Patrick snel weer opknapt. Het was de bedoeling dat gisteren het onderdeel voor de tank zou worden afgeleverd in het hotel. Helaas hebben we bericht gekregen dat we het zelf moeten afhalen op de luchthaven bij China Airlines maar die afhandeling is op zondag gesloten. Nooit bij stilgestaan dat dit zo zou uitpakken en dat alle moeite van iedereen voor niks is geweest. Gerard van de Toyota 200 heeft nog een zwaardere span band bij zich en die mogen we hebben voor het geval er toch iets mis zou gaan. Maar alles zit nog net zo muur vast als 5 dagen geleden en volop terrein gereden dus volgens Leo zou het geen enkel probleem moeten zijn om zo tot Singapore te rijden. Nou hopen maar! We zijn nu precies op de helft van onze kilometers, net over de 9000 gegaan gisteren. Onvoorstelbaar, het lijkt dat we veel langer van huis zijn dan 3 weken maar kan me ook niet voorstellen dat we nog ruim 3 weken te gaan hebben. Het zwaarste gedeelte is denk ik wel achter de rug alhoewel qua hotels krijgen we komende week nog wel wat uitdagingen in China.. En dan heeft Martin aan John Kamp gevraagd wat er kan zijn met m’n computer. En John heeft de oplossing!! Ik ben zo blij dat ik nu toch alles kan bijwerken ook met foto’s. Ik heb nog meer foto’s geplaatst in het mapje foto’s. Nog zoveel meer moois te zien van dit geweldige land! Dank je wel John en Martin!

Leave a Reply