Van Moskou naar Nizhny Novgorod 420 km

Vandaag gaat het naar Nizhny Novgorod. Alles oost voorlopig en we nemen de M7. We vertrekken om half 9 in het donker en de eerste 2 uur zijn saai. Donker, veel file om de stad uit te komen en daarna vanwege wegwerkzaamheden. Ze zijn wel flink aan de weg bezig hier. Later gaat het veel beter, zelfs de laatste 200 km zijn 4 baans, maar wel door veel gehuchtjes, waar je maar 60 mag en ze regelmatig staan te controleren. We proberen een paar keer te stoppen om iets te eten, maar het ziet er echt niet uit. Maar, geen nood, wij hebben het tosti ijzer bij ons! Dus de koelkast open en lekker eigen koffie en tosti’s. Dat smaakt prima en werkt echt goed op onze 220. De doorgaande weg is prima maar als je 20 meter van de weg afgaat is het echt alleen maar modder en troep. Het is te zien dat je hier weer verder van Moskou afgaat, de huisjes worden weer steeds slechter. De laatste 2 uur zijn we zo lekker gegaan dat we al om half 5 in het hotel aankomen. Makkie vandaag! Zal nog wel anders worden komende week. Het is nu 7 dagen op rij sturen tot aan Novosibirsk.

Klik hier voor de kaartweergaveKlik hier om terug te gaan

Leave a Reply