Rustdag Moskou

We regelen een auto met gids om ons Moskou te laten zien. Om 11 uur vertrekken we na een heerlijke nacht slapen. Top hotel deze Hilton. Onze gids laat ons de highlights zien en het is toch wel apart om nu eens zelf op dat rode plein te staan. Volgens Patrick is er sinds hij de laatste keer hier was, 10 jaar geleden, veel veranderd. Alles ziet er veel beter onderhouden uit. Alhoewel, als je een zijstraat ingaat is het weer in de zelfde staat als vroeger. Onze gids is denk ik nog steeds bang dat hij afgeluisterd wordt want hij is zo pro Rusland. Alles is hier fantastisch en alles is hier uitgevonden volgens hem. Dat zit er toch nog heel erg in hier blijkbaar. Ik vind die Russen apart volk; ze zijn super arrogant, onvriendelijk en kijken allemaal kwaad of chagrijnig. Een enkeling daargelaten natuurlijk. Je kijkt je ogen uit hoe de vrouwen hier gekleed gaan. Mega bontjassen en nog veel hogere naaldhakken en super korte rokken. Dus de mannen kijken hun ogen uit 😉 Om 4 uur worden we weer in het hotel afgeleverd en hebben dan allebei een massage geboekt. Super. Tja…en ook in Moskou zit een Nobu dus daar gaan we met Robert en Joe naar toe. Heerlijk gegeten maar ook hier weer heel onaardig. Alles bij elkaar een bijzondere dag, ben blij dat ik in Moskou ben geweest maar morgen weer lekker door.

Leave a Reply