Van Staverden naar Berlijn 570 km

We vertrekken gistermiddag rond 3 uur. Eindelijk! Tot het laatste moment blijf je alles controleren of je alles wel bij je hebt. Heel gek maar bij Breda valt de spanning al van ons af, het is nu echt zo ver. Patrick zit al volop te zingen achter het stuur en dan gaat het goed. We gaan natuurlijk nog langs Rotterdam om afscheid te nemen van ma Suverein. En dan door naar Harderwijk.  Iedereen is er al en we hebben een super gezellige avond met pa en ma Melissant, Leo en Bianca en Jan en Door bij van der Valk. Echt een toppertje dit hotel, heel vriendelijk en mooie grote kamers. Half acht dan vanochtend in de auto en kwartiertje rijden naar landgoed Staverden. Erg mooi domein en er zijn al een stuk of 10 deelnemers aanwezig als wij aankomen. Ziet er super leuk uit zo al die auto’s op dat plein. Dan komen Peter en Nanja ook en wij zijn compleet. Er zijn ontzettend veel uitzwaaiers, ik denk wel zo’n 150 mensen bij elkaar. Ontbijt is een beetje chaotisch maar dan om half 10 wordt iedereen opgeroepen om z’n laatste spullen op te halen en 1 voor 1 rijden de auto’s de poort uit. De spanning is groot bij de meeste deelnemers, dat kun je wel zien en bij ons niet minder hoor! Nu zijn we echt onderweg! Super dag om te beginnen dit, lekker rustig op de weg, droog, helemaal goed. We wisselen een paar keer van stuur en zien onderweg steeds een aantal medereizigers. Ziet er wel stoer uit met al die bestikkering bij al die auto’s. 4 uur in Berlijn in de Crown Plaza. Hartje stad. We zijn heel blij dat de kop er af is!

Leave a Reply