Dagboek 1 augustus van Riga naar Vilnius 300 km

Dit was toch wel de netste camping tot nu toe. Toen we terug kwamen uit Riga was zelfs de was in de droger gedaan. Lekker rustig hier, we zijn pas om half 9 wakker. Dat gebeurt niet vaak. We vervolgen onze weg naar Litouwen. Prima weg, af en toe wel van die sporen, net als ik achter het stuur zit natuurlijk. We zijn om 3 uur op de uitgekozen camping, vlak bij het centrum. Ziet er goed uit. De laatste tourbus gaat om 4 uur dus we stappen gelijk in de taxi naar het centrum. Wat een aangename verrasing. Prachtige stad, veel oude gebouwen maar ook het nieuwe gedeelte is heel mooi. We stoppen nog even bij een kerk om binnen te kijken, echt de moeite waard. We drinken weer wat op 1 van de vele terrassen die de stad rijk is. Mensen zien er hier heel hip en goed gekleed uit. En wij maar denken dat dit achtergebleven gebied is…We hebben natuurlijk weer een restaurant gekozen van tripadvisor. Nummer 2 van de lijst deze keer, Boff steakhouse. Patrick wil steak en ze hebben er ook tonijn enzo. Wowww, wat een leuk restaurant en wat een geweldig eten. Kunnen niet geloven dat dit Litouwen is. Kunnen ze misschien een vestiging openen bij ons in de buurt? 😉

Klik hier voor de kaartweergaveKlik hier om terug te gaan

Leave a Reply