Dagboek 27 juli naar Stockholm

Op deze grote drukke camping hebben ze wel van alles. Ook wasmachines en drogers dus dat moet eerst gebeuren. Ondertussen ruimt Patrick de boel op. Met verse broodjes en schone was ben ik rond half 12 terug en we gaan dan op pad richting Stockholm. Het is bewolkt vandaag en net buiten Oslo gaat het ook behoorlijk plenzen. De weg is hier weer veel breder, meestal wel 2 baans maar prima. Vandaag moet ik ook weer eens achter het stuur. Even wennen weer maar gaat weer goed. Het landschap verandert hier echt. De mooie meren zijn verdwenen en het is vlak. Nog wel prachtig groen maar na al dat natuurschoon van de afgelopen week is het niks bijzonders meer. We komen na ongeveer 100 km bij de grens met Zweden. Weer een nieuw land voor mij, Patrick is hier wel geweest. Noorwegen is naar ons idee het allermooiste land van Europa. Als het weer hier beter zou zijn is dit het ideale land om te wonen! Blij dat ik het eindelijk een keer heb gezien en ik wil zeker een keer terug. Maar goed, nu eerst Zweden. We schieten best lekker op en aangezien het weer nog steeds dan een bui en dan bewolkt is besluiten we maar door te rijden naar Stockholm. We komen daar om 8 uur op Rosjobadet camping aan. 20 km ten westen van Stockholm dus perfect voor morgen op de motor de stad in te gaan. Inmiddels is het droog en kunnen we nog even buiten zitten. De prijzen zijn hier nog niet veel anders dan in Noorwegen, we moeten omdat we zo groot zijn 2 x de prijs van een camper betalen en dit nachtje kost dus 75 euro ( zonder elektriciteit of warme douche, dat zou er eventueel nog bij komen ! )

Klik hier voor de kaartweergaveKlik hier om terug te gaan

Leave a Reply