Dagboek 26 juli naar Oslo 250 km

Alweer zo’n mooie dag vandaag, 25 graden, zonnetje, heerlijk. We vervolgen onze weg naar Oslo en we stoppen regelmatig om foto’s te maken. Het is hier zo mooi. Vlak voor Oslo wordt het dan wel wat drukker op de weg en hebben we zelfs het eerste stukje 4 baans weg. We gaan naar Bogstad camping. Een andere die ons rustiger leek was al vol. Grote camping dit maar voldoende plaats voor ons. Rond  4 uur gaan we met de bus die stopt voor de camping naar de stad. Er is daar een heerlijk sfeertje. Vrijdagmiddag, alle terrassen zitten vol, heel gezellig. We zien voor het eerst een politieauto sinds we in Noorwegen zijn. En net zoals alles hier uitstraalt dat dit een rijk land is doet ook de politie dat. Bij ons rijden ze in een smart en hier in een Mercedes GL!! We hebben op tripadvisor een goed sushi restaurant gevonden, Alex sushi, maar eens uitproberen. Ziet er heel hip uit en het eten is echt van grote klasse. Het is nog geen Nobu in Kaapstad maar het komt wel heel dichtbij. Super leuke avond gehad!

Klik hier voor de kaartweergaveKlik hier om terug te gaan

Leave a Reply