Dagboek 12 april Cottars 1920

We worden pas om 8 uur wakker gemaakt met koffie in de tent. Wat is het hier toch geweldig. Het is inmiddels 7 jaar geleden dat we hier voor het laatst waren dus ik was bang dat we het een beetje geromantiseerd hadden, maar niks is minder waar. Het is hier misschien zelfs nog beter als vroeger. We gaan vandaag op een volle dagtrip en de lunch gaat mee voor onderweg.We zien weer veel vee in het eerste stuk en dat ziet er allemaal gezond uit. Je ziet aan de koeien dat er al lekker veel gras is. Het is weer een groot feest wat we verder allemaal zien o.a. een grote groep olifanten bij een drinkplaats en gieren die het laatste beetje van een buffeljong opeten.De andere 2 gasten zijn ook bij ons in de auto. Hele gezellige mensen gelukkig. We stoppen voor de lunch op een prachtig plekje met een super uitzicht. Misschien waren andere parken ruiger of waren er meer dieren te zien, maar dit blijft toch ons favoriete park. Het landschap is hier zo mooi. Vanwege de heuvels kun je zo ver kijken en lijkt het oneindig groot, echt prachtig. En dan is het nu helemaal niet het seizoen om hier te zijn. Het beste is hier tussen juli en november als de migratie van gnoes en zebra’s hier langs trekt. We zijn rond half 4 terug in het kamp en daar staat al weer een lekker drankje voor ons klaar. Nog een laatste avond genieten van de verwennerij hier en dan morgen vroeg weer richting Nairobi en dan zaterdagochtend verwacht de KLM ons weer. De toy is inmiddels klaar en maar goed dat ze het dakrek er hier hebben afgehaald. Het stond nog maar op 1 punt goed vast, dus nog een ritje over die wasbordweg en we waren de daktent echt verloren! We zijn dus enorm blij met die mannen hier

Leave a Reply