Dagboek 11 april naar Cottars 1920

We staan om half 7 op want we willen wel wat zien vandaag en anders wordt het al veel te warm voor wat actie van de dieren. De weg is nog steeds slecht hier en er rammelt weer iets op het dak. Patrick trekt alle schroeven en zo na maar er lijkt niks echt los te zitten. Dan blijkt dat toch het dakrek weer op een andere plaats kapot is. Daar gaan we weer…Nou ja voorlopig maar zien te komen tot Cottars Camp 1920, want dat is het doel voor vandaag. Hier zijn we de eerste keer in Kenia op safari geweest en nog een aantal keren daarna en hier hebben we het altijd fantastisch gehad. Het is wel weer even lastig om te vinden maar de vele Masai onderweg met hun vee wijzen ons steeds de weg. Een leuk weerzien met dit geweldige camp en het is er erg rustig. Alleen een ander stel uit Amerika en verder niemand. Patrick vraagt of er iemand naar het dakrek kan kijken en gelukkig hebben ze mensen hier die kunnen lassen en zo. Ze halen het hele rek eraf en zien dat het op 4 plaatsen gescheurd is! Maar weer eens te meer bewijs dat alles hier zo stevig moet zijn, de auto krijgt zoveel pakken slaag hier in het terrein. Nou ja, het goede nieuws is dat ze gaan beginnen aan de auto terwijl wij op een gamedrive gaan. De ander gasten gaan wandelen dus wij zitten samen in de auto, heerlijk. We hebben veel geluk vanavond; buffels, veel antilope, giraffe en een grote groep leeuwen met welpjes van zowel 5 maanden oud als 2 maanden oud. Zo schattig. Er komt al snel wat actie in de leeuwen maar het wordt te donker om goede foto’s te maken. Het enige wat we wel zien is dat “pa” lekker op z’n gemak ligt te wachten tot de dames het diner klaar hebben!

Leave a Reply