vervolg 16 januari

Inmiddels is het bijna donker dus we besluiten maar in Chimoio te blijven. Volgens de Bradt gids is het beste hotel hier de Manica executive lodge. Klinkt veelbelovend. Wij daar naar toe. Nou, vergane glorie is wel heel zacht uitgedrukt. Ze zijn ooit begonnen met een verdieping er op te bouwen maar de bouw is al heel lang geleden gestaakt. Nou ja, de kamer heeft airco en na het Iris hotel van deze week stel je je eisen wel bij! En, ik had me eigenlijk ook voorgenomen om nooit meer te zeuren na wat ik vanochtend heb gezien bij die plas water. Je kan alleen contant betalen dus we rijden het dorp in op zoek naar een ATM. Daarnaast ligt een prachtig nieuw hotel, dus de verleiding is wel heel groot aangezien dit net zo duur is. Wij weer terug, tassen opgehaald en naar dat mooie ding. We hebben de laatste kamer. Het restaurant zit vol met internationale zaken mensen en er is een grote groep van coca cola die hier een bespreking hebben. Iedereen zit met de laatste nieuwe laptop op schoot, dus de tegenstellingen zijn groot.

Leave a Reply