Dagboek 9 januari

Wat hebben wij een geluk gehad met het weer de afgelopen week! Het regent vannacht in Lilongwe, zo hebben we het nog niet meegemaakt. Wat ben ik blij dat we niet in de tent liggen maar lekker bij Sander en Alex thuis. Iedere keer als je denkt dat het niet harder kan gaat de volumeknop nog een beetje verder open. Maar ja, het is dan ook niet voor niks regenseizoen hier. We gaan om half 9 naar kantoor bij Sander en pakken de laatste spulletjes om mee te nemen en de auto gaat weer naast de container aan de lader. Wat een super plek voor de Toy voor de komende tijd. We krijgen nog een rondleiding in het bedrijf van Sander en dit is erg leuk om te zien. Zijn nieuwe pand moet klaar zijn als wij terug komen. Waarschijnlijk wordt dit half april. Dan zou het ideaal weer moeten zijn om tot Uganda te komen. Het was een korte, maar hele leuke etappe deze keer. De Toy deed het weer prima en ondanks wat kleine dingetjes hebben we het weer super leuk gehad. Mozambique is echt prachtig en we kunnen zeggen dat we ook daar een stuk van gezien hebben. Leuk dat iedereen ons weer heeft gevolgd, bedankt voor de leuke reacties en tot april!

Leave a Reply