Dagboek 26 augustus

Wekker op 6 uur want we hebben met Sander afgesproken om 9 uur bij zijn kantoor. Dit gaat allemaal vlot en er staan al een paar mensen van Sander op ons te wachten. De auto kan aan de stroom gezet worden en staat hier veilig op het terrein wat constant wordt bewaakt. We drinken nog koffie met Alex, de vrouw van Sander en we zijn echt blij met dit plekje. Moses, een van de medewerkers zal ons naar de luchthaven brengen. Wij weer met z’n tweetjes voorin en dan tassen in het bakkie. Onderweg gaat de auto steeds langzamer rijden en het lijkt er even op dat hij het helemaal gaat begeven. Moet dringend in onderhoud zegt Moses…..Maar goed, we halen het en vliegen op tijd naar Johannesburg. Dan naar KLM om te kijken of we vandaag of morgen mee kunnen. Vandaag helemaal overboekt en morgen een enorm bedrag bijbetalen om mee te kunnen. Ja, dan is de verleiding wel heel erg groot om naar Kaapstad te vliegen ipv 2,5 dag in Johannesburg rond te hangen. We kunnen meteen met de vlucht van 6 uur mee, super. En zo zitten we nu in Simonstown voor een paar dagen en genieten we nog even na van een geweldige reis. De auto heeft het weer SUPER gedaan en wij hebben genoten van Zambia en Malawi, het land wat de bijnaam het warme hart van Afrika heeft. En zo hebben wij het ook zeker ervaren!

Leave a Reply