Dagboek 25 augustus

Patrick komt op het heldere idee om toch maar eens op internet te gaan kijken om een vlucht terug te boeken naar Johannesburg. Dit lijkt nu nog ver weg maar a.s. zondag is toch echt onze vlucht naar huis al weer. Dat valt vies tegen. Er gaan maar 5 vluchten per week van Lilongwe naar Joburg en de enige die beschikbaar is voor zondag is die van morgen, donderdag. Ons geplande extra dagje hier aan het meer om te snorkelen en zo komt dus te vervallen. We moeten dan echt maken dat we weer naar het zuiden gaan. Tentje dicht en wegwezen. Onderweg weer ogen te kort. We zien op dit stuk heel veel fiets taxi’s . En een brommer met zijspan mag het bord ‘ambulance’ dragen.We stoppen bij een klein dorpje waar ze de gevangen vis aan het drogen zijn. Er lopen veel kinderen te spelen met zelfgemaakt ballen van wat doek met plastic er omheen gewikkeld. Wij hebben nog een bal in de auto en dit lijkt een prima plekje om die af te geven. Altijd weer leuk. We rijden terug naar de camping van de vorige dag en kunnen bij de lodge alle vuile was afgeven. We nemen dan daar maar een kamer, die voor begrippen van Malawi dik in orde is. We krijgen wel de mooiste kamer direct aan het meer. Midden in de nacht zijn we heel blij met onze kamer want het begint echt ontzettend hard te waaien. Was niet echt lekker geweest in de tent!

Leave a Reply