Dagboek 18 augustus

We vertrekken bijtijds van de camping omdat we terug langs Gwabi moeten. We hebben de sleutels niet terug gekregen van de auto en zonder reservesleutel is geen goed idee. We willen ook langs Lusaka voor wat inkopen e.d. Het is weer chaotisch druk in de stad, maar uiteindelijk vinden we alles wat we nodig hebben en rijden nog richting Luangwa National Park. We komen nog net voor donker aan bij Bridge Lodge en deze camping heeft een Nederlandse eigenaar. We hebben geen zin meer om te koken en eten daar iets. We ontmoeten een stel uit Zwitserland die vandaag precies 9 maanden onderweg zijn met hun auto door Afrika. Ze zijn langs de westkant naar beneden gegaan en zijn nu onderweg terug naar Zwitserland via de oostkant. Ze hebben al veel problemen gehad met hun auto, een voormalig legerauto met een Unimog motor er in. We wisselen natuurlijk weer adressen uit van mooie plaatsen en misschien zien we elkaar later nog in Luangwa.

Leave a Reply