Dagboek 15 juni

We zijn weer in Audi Camp!! Vanochtend vroeg uit Kaapstad, via Joburg naar Maun gevlogen. Zowaar lag alles al klaar bij Travelwild, inclusief vergunningen voor de 2 parken. Patrick ging meteen naar de Toyota garage en was toch we een beetje nerveus hoe die er bij zou staan. Maar…alles dik in orde, ze waren de auto net aan het wassen! Patrick kreeg zelfs nog geld terug omdat het reservoir uiteindelijk toch niet vervangen was. Super service hier dus! Op het eerste oog lijkt alles in orde en alles ook nog aanwezig. Je weet tenslotte maar nooit. Voldoende aan boord wat iedereen kan gebruiken. We tanken voor de zekerheid nog af en doen wat inkopen voor onderweg morgen. Meteen staan er al een paar mensen om de auto heen en vragen of ze foto’s mogen maken. Dan weer naar Audi Camp en de boel helemaal open. We zijn vorige keer natuurlijk zo onverwacht vertrokken dat het wel even zoeken is waar alles zit. Maar na anderhalf uur is zo’n beetje alles weer boven water en kunnen we wat gaan eten. Wel vroeg donker nu, 6 uur al. De camping is goed vol en de eerste Nederlanders staan al snel naast de auto om te vragen wat wij allemaal aan ’t doen zijn. Het is duidelijk nu veel meer seizoen als vorige keer, veel droger en heel aangenaam van temperatuur. Dat wordt lekker slapen vannacht in ons tentje als het nog wat verder afkoelt.

Leave a Reply