Dagboek 12 juni

We zijn inmiddels weer in Zuid Afrika, Simon’s Town om precies te zijn, waar ons nieuwe huis is opgeleverd. We zijn via Parijs gevlogen met de nieuwe Airbus380. Megavliegtuig, superstil en lekker een nachtvlucht, zodat we prima hebben kunnen slapen. We komen in de middag aan bij ons huis waar Neill en Floris ons staan op te wachten. Zij hebben de afgelopen 3 maanden hard gewerkt om alles te schilderen en aan te kleden. Het is allemaal heel erg naar ons zin en we hebben het geluk dat het prachtig weer is. Het is natuurlijk wel winter hier, maar met overdag zo’n graadje of 21 is het wel heel aangenaam! We regelen wat dingetjes, zoals internet en wat boodschapjes doen. Inmiddels hebben we weer contact met travelwild in Maun om voor de eerste paar dagen weer vergunningen te regelen om de parken in te mogen. Woensdag de 15e vliegen we naar Maun en hopen dan meteen de 16e te gaan rijden. Kan niet wachten!

Leave a Reply