Dagboek 31 maart

Half 6 staat die beste man weer aan onze tent. Het is vroeg, maar ja, anders wordt het veel te warm en is er niks te zien. Er zijn heerlijke muffins bij het kampvuur en sterke koffie en we zijn weer onderweg. Prachtige zonsopkomst en we gaan voor de leeuwen volgens de ranger. We horen ze steeds in de verte, maar het duurt wel even voor we het mannetje van deze groep tegenkomen. Prachtig dier, die zich heel goed van dichtbij aan ons laat zien. Later vinden we ook moeder en kleintjes, zo schattig. Ze lagen wel verstopt in het hoge gras, dus erg moeilijk foto’s maken. We vliegen om half 1 terug naar Maun, dus alle tijd om te douchen en te pakken. Ik mag voorin zitten in deze 4 zitter en heb prachtig zicht over de Delta terug. Ik ben heel blij om de auto in dezelfde staat te zien als waar we hem 2 dagen geleden hebben achter gelaten. Je weet toch maar nooit. We gaan naar travelwild om te zien of ze iets voor ons hebben kunnen regelen voor de komende dagen. Ziet er prima uit en het wachten is op de vergunningen. Maar ja, dit is Afrika en alle medewerkers van een soort ANWB zijn vandaag op cursus, allemaal!! Dus we kunnen niet betalen en dus ook niet vertrekken, want deze vergunning moet je laten zien. Dan maar even naar de wasserij wat dingen wassen en iets drinken bij Bon Arrivee. Klaas is er deze keer wel en we babbelen wat over Botswana waar hij al meer dan 30 jaar woont. We besluiten dan maar om terug te gaan voor de nacht naar Audi camp en hopelijk is morgen iedereen terug van de cursus!

Leave a Reply