Dagboek 26 maart

Vanochtend hebben we de vlucht naar Windhoek om 11 uur. Relaxed vertrekken dus uit Steenberg waar we al een paar dagen zijn. Eindelijk is het voor de eerste dag strakblauw, net nu we weg gaan. Maar ja, het begint hier natuurlijk ook al najaar te worden. Precies op tijd gaat ons kleine vliegtuig en in Windhoek staan Jan en Selma ons al op te wachten. Het is hier vochtig en warm en volgens Jan en Selma is er heel veel regen gevallen de laatse paar weken. Is ook goed te zien, alles is prachtig groen! We gaan lekker wat eten met z’n vieren en doen daarna wat boodschapjes voor in de koelkast…En daar staat de Toy in de Takomastraat. Ziet er prima uit, alles werkt en Jan heeft de nieuwe luifel bevestigd. Ziet er een stuk steviger uit! We zijn echt blij dat alles in orde is.Daktent open, slaapzakken er uit, alles even lekker luchten en spuiten voor ongedierte. Koelkast gevuld en alles beetje opnieuw ingedeeld en klaargemaakt voor de eerste campingnacht. Net op tijd, of eigenlijk net iets te laat, hebben we alles klaar, want er valt in no time een bak met water uit de lucht, niet normaal. We maken Jan en Selma weer blij met de gebruikelijke oude kaas, rookworst en conimexkruiden. Dan wacht een lekker koud biertje en straks weer terug naar onze laatste camping; Arebusch. Morgen gaat het avontuur weer beginnen, richting Maun, Botswana!

Leave a Reply