Dagboek 5 december

Om 6 uur worden we gewekt voor onze gamedrive in Etosha. Wel wat anders als wat we tot nu toe in andere Afrikaanse landen hebben gezien. Er loopt midden door het park een asfaltweg en dat is een rare gewaarwording. Daar mag je wel maar 40 km per uur rijden , gelukkig. Er zijn ook hier weer verschillende drinkplaatsen gemaakt waar je van heel dichtbij veel dieren kunt zien. We zien heel veel zebra’s, giraf, gnoe, en uiteindelijk ook olifanten! Een heerlijke ochtend met heel veel wild. Voor de middag staat er weer een rondje in hun eigen park en ook daar zien we weer van alles. Deze lodge is een echte aanrader, vooral als je kamer 1 hebt, die kijkt recht op de drinkplaats. In de nacht horen we de leeuwen van heel dichtbij brullen en dit blijft toch altijd heel spectaculair hoor! We gaan hier morgen weer weg en willen dan nog een dag in Etosha met onze eigen auto rijden. Zou toch leuk zijn om zelf wat wild te vinden ipv met een ranger. Helaas, helaas kan ik nu niks van mijn mooi foto’s plaatsen, want ik zit nu op een computer in een postkantoortje te werken die volgens mij uit 1800 is, zo traag!En natuurlijk geen enkle mogelijkheid om foto’s toe te voegen. Ik beloof dat ik, zodra als het mogelijk is, heel veel foto’s ga plaatsen. Leuk om alle reactie’s weer te lezen en dat er steeds meer ‘volgers’ bijkomen!

Leave a Reply