Dagboek 3 december

We verlaten camping Alte Brucke met een heel goed gevoel. Nogmaals, een aanrader! We rijden wel 2 uur over het strand vlak langs de branding en we zien voornamelijk vissers en af en toe een dode zeehond. We stoppen even bij een groepje vissers die net een gullyshark binnenhalen, flink ding! Gisteren hadden ze zelfs een 400 ponder binnengehaald.We komen ook een wrak tegen van een vissersboot, blijkt in 2008 te zijn vergaan in een zware storm toen het schip werd gesleept door een andere vissersboot. Is nog enorm intact. Net als we van het strand af willen gaan en onze zoektocht naar een levende zeehond willen opgeven, rijden we langs een door ons doodgewaande, maar hij begint te bewegen….zo schattig om te zien! Hij lijkt helemaal te poseren voor ons in de branding. Dit hadden we allebei nog nooit gezien in ‘t echt en van zo dichtbij, heel leuk. We verlaten dan de duinen en ik heb een klein track gevonden op de kaart wat met een groimg_2449te omweg naar Uis gaat. Mooi om te rijden, een inmens groot soort maanlandschap met af en toe wat zandduinen. We zoeken eind van de middag in ons Trummisboekje weer naar een camping en vinden een hele leuke in Uis. Wederom heel vriendelijk en een mooi schaduwplekje. Ik was echt van plan om te koken vanavond, maar Patrick ruikt al Currygeuren uit de keuken komen op de camping en tsja…zeg daar maar eens nee tegen!

Leave a Reply