Dagboek 29 november

We worden om half zes gewekt en vertrekken om 6 uur met de landrover van het park. Dit is een afgezet stuk bush van 10 bij 10 km. We zien best veel, verschillende antilope, erg leuk. We mogen zelf hier niet rijden, vandaar. We nemen van daar de gravel/zand weg met een enorme bocht naar Windhoek. Onderweg komen we in 5 uur tijd 4 auto’s tegen! Heerlijk, het afrikagevoel is echt terug. Behalve dan dat we veel hekken zien en weinig wild is het toch heerlijk om de accacia bomen enzo weer te zien. De zandpaden zij afwisseld beige en rood, heel mooi. We rijden door o.a een droge Olifantsrivier. We komen aan in Windhoek rond 4 uur en het begint te regenen. Voor vanavond spreken we af met Jan en Selma Bakker waar straks de auto mag staan als we terug vliegen. We gaan daar, zoals gevraagd, rookworst, drop en oude kaas afleveren. Zij blij, wij blij; dat gaat ruimte schelen in de Toy.

Leave a Reply