Dagboek 24 en 25 November

We genieten nog van 2 dagen op de kaap.We draaien de daktent open om een beetje te luchten.We maken een rondje waterfront, beetje winkelen voor wat ‘Afrikakleren’ en een afspraak met Rian en Leandra om te eten. Rian was al een aantal keren gids voor Martin & Jose op eerdere Afrika trips. Heel leuk om Rian weer te zien en we krijgen nog een aantal tips voor Namibie. Rian heeft net ook een kantoor geopend in Windhoek.Iedereen is erg enthousiast over onze auto en vooral ook over de geplande route door Namibie. De mensen die wij spreken vinden Namibie helemaal het einde! We doen dan als laatste wat boodschappen voor in de auto en de koelkast gaan vast aan. Morgen gaan we namelijk echt op pad. Het plan is om een binnendoorweg te nemen helemaal langs de kust tot Vredendal. Van daar uit gaan we het binnenland in naar Cederbergen en dan richting grens met Namibie. Sorry voor de thuisblijvers, maar het is super weer hier, graadje of 22, stevig windje, waardoor de zee er heel ruig uit ziet.

Leave a Reply